Westland Tour

Op deze historische fiets tour, neemt een gids jullie mee door het Westland. Wij zullen verzamelen bij het gezellige restaurant Enjoy eten en drinken op het Wilhelminaplein in Naaldwijk, waar u wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie en een appelpunt. Voordat we op de fiets stappen bezoeken wij de Oude kerk en het romantische Heilige geesthofje wat op steenworp afstand ligt van het restaurant. Daarna stappen wij op de fiets naar onder andere het oude tramhuisje en de Royal FloraHolland veiling, na deze bezichtigingen vervolgen wij onze weg naar het Westlandsmuseum waar een ervaren gids ons zal opwachten voor een historische rondleiding door het museum. Na deze unieke plek te hebben bezocht vervolgd onze weg naar Kwintsheul waar wij bij restaurant de Jachthaven even een kleine pauze inlassen voor een drankje. Na deze korte pauze zal er een schuit klaar staan om het Westland tijdens een twee en een half uur durende boottocht te verkennen. Als wij na twee en half uur weer aanmeren bij restaurent de Jachthaven, zullen wij weer op de fiets stappen richting de historische druivenkwekerij de Sonnehouck waar de tijd 100 jaar lijkt stilte staan. Bij dit rijksmonument zal er een ervaren gids klaar staan om u een rondleiding te geven in dit stuk geschiedenis. Uiteraard is hier de mogelijkheid om na afloop een doos heerlijke Westlandse druiven te kopen. Na ongeveer 5 uur te hebben gefietst, gevaren en mooie indrukken te hebben opgedaan fietsen wij terug naar het beginpunt van deze tour. U kunt deze tour uitbreiden met onder andere een heerlijke lunch of diner (zie alle mogelijkheden op deze site).

DEZE FIETSTOUR IS TE BOEKEN VANAF 10 PERSONEN TOT MAXIMAAL 20 PERSONEN

WANNEER - donderdag/vrijdag/zaterdag (andere dagen op aanvraag). WAAR - Wilhelminaplein 3 te Naaldwijk.DUUR - circa 5 uur. PRIJS - € 59,- p.p.

DIT IS INCLUSIEF:- Gids (en) - Huur elektrische fiets - Kop koffie bij aanvang - Appelgebak bij aanvang -Flesje water - Stuk fruit - Alle entree bewijzen - Boottocht - Drankje (koffie/thee, fris, bier en wijn) bij restaurant de Jachthaven - Regenponcho. 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  08:00-22:00
Dinsdag:  08:00-22:00
Woensdag:  08:00-22:00
Donderdag:  08:00-22:00
Vrijdag:  08:00-22.00
Zaterdag:  08:00-22:00
Zondag:  08:00-22:00
 
Enjoy bicycle tours openingstijden.

Verhuur 7 dagen per week.


Contactgegevens

Facebook